/Tehnologia Yuniku
Tehnologia Yuniku 2018-03-12T10:56:40+00:00

Tehnologia Yuniku

Sistemul Yuniku este proiectat în totalitate în funcție de vederea ta. Yuniku folosește o abordare revoluționară centrată pe vedere. Aceasta începe prin evaluarea nevoilor vizuale și a caracteristicilor faciale. Programul avansat calculează poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii, iar apoi rama se printează prin tehnologie 3D pe bază acestor parametrii unici. Pentru prima dată, te poți bucura în sfârșit de precizie optică, fără compromiterea stilului sau modului de prelucrare al lentilelor. În același timp, gama cuprinde o selecție amplă de rame, în funcție de model, culoare și finisaje, completate de o selecție de lentile premium monofocale, progresive sau de interior.

Ochelari Yuniku croiți 3D. Descoperiti beneficiile unice

  • Printare 3D pentru compatibilitate perfectă a ramei
  • Proiectați în totalitate conform nevoilor vizuale
  • Compatibilitate perfectă cu stilul de viață individual

Compatibilitate perfectă

Sistemul Yuniku este lansat de Hoya, lider global în producția de lentile și produse optice, în colaborare cu Materialise. Inovator în domeniul în care activează, Materialise a revoluționat tehnica de printare 3D în sectorul medical și chirurgical de peste 25 ani. Yuniku împărtășește viziunea Hoya, de îmbunătățire a vieții prin inovație și performanță.

Vă așteptăm în magazinele Optic Visaje Art din Oradea

Optic Visaje Art a lansat în premieră pentru Oradea primul sistem de vedere 3D din lume fabricat de Hoya, care ajustează optim vederea oricărui purtător de ochelari.

Tehnologia Yuniku se găsește în cele 2 magazine de optică medicală Optic Visaje Art din Oradea:

Magazin 1: Str. Dimitrie Cantemir nr.12 (blocul Cicero)
Magazin 2: Str. Roman Ciorogariu Nr.1 (colț cu Republicii)

Branduri